ŠkodaŠkoda Fabia

Jak demontovat pedály ze Škody Fabia

Výměna pedálového mechanismu je ve většině případů spojena s přirozeným selháním dílu. Dnes má smysl mluvit o jedné z těchto oprav. Za testovací vůz považujme Škodu Fabia. Zároveň bude uveden popis prací na demontáži a montáži pedálového mechanismu pro levostranné řízení.

K výměně brzdového pedálu na voze Škoda Fabia I budeme potřebovat potřebné speciální nářadí, kontrolní a měřící přístroje, ale i pomocná zařízení, například zkoušečku automobilových systémů nebo diagnostický, měřicí a informační systém vozu a odblokovací zařízení. .

Proces výměny začíná odstraněním. Upozorňujeme, že pokud máte rádio s kódováním proti krádeži, musíte si kód vyžádat před odpojením baterie. Poté odpojte baterii a poté sejměte spodní část přístrojové desky.

Pokud máte auto bez klimatizace, budete muset nejprve demontovat levou trysku v prostoru pro nohy. A pokud auta mají klimatizaci, tak obdobně vyjměte levou trysku v prostoru pro nohy. Ve skutečnosti proveďte všechny stejné kroky.

Pokud řídíte vozidlo s centrální řídicí jednotkou komfortního systému, budete muset odstranit centrální řídicí jednotku komfortního systému. Dále odšroubujte plastové matice a sejměte ochranný kryt. Poté vyjměte spínač brzdových světel a poté odpojte konektor snímače polohy plynového pedálu. Poté odpojte brzdový pedál od posilovače brzd a odšroubujte matice zajišťující pedálový mechanismus. Horní matice zajišťující pedálový mechanismus je skrytá. Je umístěn na přední stěně za nárazovou vzpěrou. Poté můžete pedálový mechanismus vyjmout.

Po dokončení demontáže můžete přistoupit k instalaci brzdového pedálu na Škoda Fabia I, která se provádí v opačném pořadí. Dále seřiďte a nainstalujte spínač brzdových světel. Připojte baterii a proveďte automatický testovací proces pomocí testeru systému vozidla, který dokončí práci na výměně brzdového pedálu na Škodě Fabia I.

Zajímavé:
Jak vyjmout schránku v palubní desce na Škodě Octavia 2016.

Připomínáme nutnost zajistit správnou instalaci a důrazně doporučujeme obrátit se na specializované služby, které zajistí kvalitní práci.

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button