Škoda

Co je Smartlink Škoda

Předkládáme vám popis tohoto systému od oficiálního prodejce. V zásadě je vše popsáno celkem dobře a nemáme co dodat. Kdo použije pár slov, napište do komentářů. Níže je uveden krátký popis.
SmartLink je vestavěné rozhraní infotainmentu vozidla s podporou Apple CarPlay, Android Auto a MirrorLink®, které představuje zcela novou úroveň integrace vozidla s vaším chytrým telefonem nebo tabletem. Systém umožňuje řidiči bezpečně používat telefon za jízdy. Pomocí kabelového nebo bezdrátového připojení můžete prostřednictvím informačního a zábavního systému ovládat hovory a zprávy, poslouchat hudbu a používat navigační funkce.

Žádné komentáře

Chcete-li zanechat komentář, přihlaste se nebo se zaregistrujte

Pro zlepšení našich služeb pro vás používáme soubory cookie.
Můžete je přijmout nebo si je sami upravit. Více informací

Přijmout vše Přizpůsobit

přidáno dnes v 08:30

Je pátek.

přidáno včera ve 16:14

Zajímavé:
Koda Actavia 1.8 152l má turbínu.

Dnes vám, kluci, chceme říct dobrou zprávu o našem klubu.

přidáno včera ve 07:31

Legenda…

přidáno 15. května v 07:55

Autoboti nejsou strážci galaxie!

přidáno 14. května v 21:16

přidáno 14. května v 06:30

Nabitý medvěd.

přidáno 13. května v 07:00

Tak vypadá kokpit Superbu Combi L&K 2021.

přidáno 10. května v 07:55

L&K 2.

přidáno 9. května v 09:18

Před 79 lety skončila Velká vlastenecká válka.

přidáno 9. května v 06:50

Umyli jsme dítě!

přidáno 8. května v 09:09

Dnes je den setkání.

přidáno 7. května v 08:07

700 koní za sekundu

přidáno 6. května v 06:05

V květnu jsme vyrazili na hory.

přidáno 2. května v 16:02

Buď je to reklama na myčku, nebo na Škodu, to není jasné!

přidáno 1. května v 08:50

Otázka od předplatitele.

přidáno 30. dubna ve 07:16

Octavia 2017, 2.

přidáno 29. dubna ve 07:15

Nový týden začínáme fotkami nové Škody Kodiaq.

přidáno 26. dubna ve 14:46

Krása je v detailech.

přidáno 25. dubna ve 06:30

Až čtvrtá generace restylingu v celé své kráse!

přidáno 24. dubna ve 15:50

Konektivita: výběr ze dvou informačních a zábavních systémů se SmartLink

Konektivita: výběr ze dvou informačních a zábavních systémů se SmartLink

Zcela nová ŠKODA KUSHAQ přichází s výběrem ze dvou moderních infotainment systémů, z nichž každý umožňuje integraci chytrého telefonu prostřednictvím technologie SmartLink. Úrovně výbavy Ambition a Style nabízejí přístup k působivému seznamu mobilních online služeb ŠKODA Connect a online obchodu s aplikacemi, odkud lze stáhnout navigační funkci pro špičkový informační a zábavní systém. Výbava Style standardně obsahuje zvukový systém ŠKODA se subwooferem umístěným v prohlubni pro rezervní kolo.

Moderní infotainment systémy, které umožňují integraci chytrého telefonu a přístup k mobilním online službám prostřednictvím technologie SmartLink, jsou součástí standardní výbavy zbrusu nového vozu ŠKODA KUSHAQ. Ve výbavovém stupni Active je systém vybaven 7palcovým barevným dotykovým displejem a vestavěným mikrofonem v přední části, který ve spojení s funkcí Bluetooth umožňuje hands-free telefonování na cestách. Port USB-A lze použít k nabíjení elektronických zařízení nebo přenosu dat. Chytrý telefon je připojen kabelem, který také poskytuje přístup ke ŠKODA Connect a online obchodu s aplikacemi. Systém je kompatibilní pro přehrávání hudebních souborů MP3 a WMA.

ŠKODA KUSHAQ

Špičkový informační a zábavní systém s 10palcovou obrazovkou

Úrovně výbavy Ambition a Style zahrnují špičkový informační a zábavní systém s 10palcovým barevným dotykovým displejem, který má stejné funkce jako u chytrých telefonů. Tento systém také obsahuje duální tuner, Wi-Fi hotspot a externí mikrofon pro hands-free telefonní hovory. Kromě toho systém podporuje standard Bluetooth 4.0. Smartphony lze spárovat a přistupovat k online obchodu s aplikacemi bez potřeby kabelu pomocí technologie Wireless SmartLink. Stahování z online obchodu s aplikacemi umožňuje rozšířit škálu funkcí například o navigační funkci. Potřebný přijímač GPS byl pro tento účel odpovídajícím způsobem předinstalován. Ve středové konzole jsou dva porty USB-C pro připojení a nabíjení mobilních zařízení pomocí kabelu; Varianta Style může být také vybavena Phone Boxem v přední části, který umožňuje indukční nabíjení smartphonů. Kromě MP3 a WMA dokáže tento systém přehrávat také mediální soubory AAC a FLAC.

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button