ŠkodaŠkoda OctaviaŠkoda Octavia A7

Jak demontovat obložení sloupku Škoda Octavia A7

Demontujte obložení -2- s nebo bez nápisu „Airbag“ (v závislosti na vybavení). Uvolňovací šroub -3- (1,5 Nm). Odpojte obložení -1- od drátu na spodním obložení sloupku B Vytáhněte horní okraj obložení -1- z upevnění ve střeše.

Povolte šroub předního bezpečnostního pásu -1- (40 Nm). Protáhněte bezpečnostní pás otvorem v obložení. Demontujte obložení z vozidla.

Instalace

Instalujte v opačném pořadí. Po připevnění lemu se ujistěte, že lem zapadá do okraje těsnění dveří.

Poznámka: Před montáží zkontrolujte všechny upevňovací prvky, zda nejsou poškozené, a v případě potřeby je vyměňte. U vozidel s automatickým navíječem pásu se před připevněním ujistěte, že je automatický navíječ pásu umístěn na karoserii a že jezdec automatického navíječe pásu je v nejvyšší poloze poblíž obložení. Po instalaci zkontrolujte funkci automatického navíječe pásu. Dbejte na správnou polohu a volný pohyb bezpečnostního pásu.

Demontáž a montáž spodního obložení B sloupku

Demontujte horní obložení B sloupku Oddělte horní část spodního obložení -1- od B sloupku směrem dovnitř. Demontujte nebo zvedněte zadní část spodního obložení sloupku A Oddělte spodní obložení -1- od prahu a obložení podběhu kola. Posuňte spodní obložení pod štěrbinu bezpečnostního pásu a uvolněte bezpečnostní pás -2- z obložení.

Instalace

Instalujte v opačném pořadí. Po instalaci obkladu se ujistěte, že obklad zapadá do okraje těsnění dveří. Zkontrolujte vzájemné vyrovnání a upevnění spodního obložení sloupku B, obložení sloupku A a obložení podběhu kola.

Poznámka: Před montáží zkontrolujte všechny upevňovací prvky, zda nejsou poškozené, a v případě potřeby je vyměňte. U vozidel s automatickým navíjecím zařízením pásu se před montáží ujistěte, že je automatické navíjecí zařízení pásu umístěno na karoserii a jezdec automatického navíjecího zařízení pásu je v nejvyšší poloze poblíž obložení. Po instalaci zkontrolujte funkci automatického navíječe pásu. Dbejte na správnou polohu a volný pohyb bezpečnostního pásu.

Video

Zajímavé:
Kde je číslo článku na nárazníku Škoda Octavia A7.

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button