ford focus 2ford focus 3

Jak nainstalovat čelní skla ford focus 3

Instalace deflektorů pro Ford Focus 3 – 94 fotografií

  • Jak nastartovat Ford Focus 2 bez klíče – 92 fotografií
  • Pinout rádia ACR 226sa – 96 fotografií
  • Jak odstranit zadní nárazník Land Rover Freelander 2 – 92 fotografií

Deflektory bočních oken

Řekni mi, má Kuntsevo deflektory pro hatchback FF3, které jsou připevněny páskou a kolik stojí?

deflektory, deflektory větru, deflektory skla, okna, boční okna, dveřní skla, ff3 dveře

Ilya67
4. října 2011
Deflektory bočních oken
164,4
pohledy
147
účastníků
348
zprávy
ashmat
27. listopadu 2012
NRV:

zveřejněný obrázek

Přátelé, můžete mi poradit, jestli se deflektory z hatchbacku vejdou na kombi? Jinak Číňané prodávají pouze deflektory na poklopy.

28. listopadu 2012

Porovnejte dveře HB a VAN v reálu, myslím, že v tom není rozdíl.

maxdrive
28. listopadu 2012
ashmat
Nalepil jsem deflektory z poklopu na sedan, jeden ku jednomu, což znamená stejnou velikost [CUT].

zveřejněný obrázek

ashmat
28. listopadu 2012
NRV:

Vizuálně je jasné, že hatchback a sedan mají stejné deflektory. Zadní dveře kombíku ale podle mě tak šikmé nejsou.

Wadiandr
2. prosince 2012

Jak jsem pochopil, na kombi se doporučuje pouze heko. To jsem se chtěl zeptat – včera jsem si při jízdě v dešti všiml, že po pravém okně stéká souvislý pruh vody, který mi přesně brání ve výhledu na pravé zrcátko. Takže jsem si lámal hlavu s instalací deflektorů tak, aby nutně sahaly na spodní okraj skla. aby se tento tok vody přerušil, myslíte, že to pomůže?

buljakow
3. prosince 2012

Na kombíku jsou vsazeny deflektory ClimAir (oficiálně doporučené Fordem s odpovídající cenou) a Heko, které zasahují až ke spodní hraně.
Wadiandr
Na mém druhém Focusu jsem měl EGR nad hlavou. Při vysokých rychlostech v dešti se těsně nad zrcadly vytvořil vír vodního proudu

10. prosince 2012

Nakonec jsem nainstaloval heko. Myslím, že jsem vzal poslední z ATC Moskva, 1200 rublů, sedí perfektně, sklo na samém konci stoupání trochu vrzá, ale není to kritické

zveřejněný obrázek

Krušovice
8. prosince 2012
ashmat
nevejde seden a poklop.
delmos
21. ledna 2013

Nové deflektory na kombi jsem našel zde na internetu http://ty3.ru/shop/deflektor_okon/item_29216/br. el_185/ a http://ty3.ru/shop/deflektor_okon/item_37564/br. el_185/ Jediné, co není jasné, je jaký je rozdíl mezi těmito dvěma modely.
Koupil si je ještě někdo pro sebe?

Wadiandr
20. února 2013

No, na Heko nemám žádné výtky, stojí spolehlivě, vypadají krásně, i když sklo naproti zrcátkům se při jízdě v blátě roluje skoro stejně

Už mě omrzelo shánět deflektory na kombík, tak jsem objednal NLDSFOFO31132 ze sedanu. Rozhodl jsem se to nahřát fénem, ​​narovnat, jak je potřeba, odříznout, a stalo se toto. PS nesuďte přísně

zveřejněný obrázekzveřejněný obrázek zveřejněný obrázekzveřejněný obrázek

kajman 76
28. února 2013
apet82
kancelářské sponky si hned nevšimnete
leonidy
28. února 2013

citát (concord8)
Objednal jsem deflektory na kombi na Exist.ru. Píše se, že výrobní cena EGR je 1900. Uvidíme, co přijde.

Objednal jsem si i EGR z Exist na kombi. Dnes jsem to zkusil a byl jsem velmi zklamán. Zadní jsou delší a prohnutější, sedan a hatchback se proto prodávají pod značkou kombi.

apet82
1. března 2013 mobil

kajman 76
Sponka nedopadla podle představ, původní oboustranná páska se při stříhání odstřihla, ale byla po ruce normální
nevyšlo to. Proto bylo nutné na chvíli přidat lepicí sílu. Do léta to zkusím předělat, odstřihnout horní půlkruh (zarovnat s horizontem dveří) a použít 3m lepicí pásku.

kizokarlo1
1. března 2013

Přední okna nejsou u Fordu Focus mk2012 3 s klimatizačním deflektorem zavřená, blízko nahoře je málo místa na to, abyste slyšeli velmi hlučný vítr.
Ve službě máme dva páry vyměněné a stále slyšíme stejný vítr, prosím o pomoc nebo radu.
Omluvte termín psaní angličtiny pomocí Google Translator.
Pozdrav
kizo
or

Přední okna nejsou u Focusu 2012 Ford mk3 s deflektorem Klim zavřená, blízko nahoře je málo místa, aby bylo slyšet velmi hlučný vítr.
Služba máme dva páry se změnila a stále slyšíme stejný vítr, prosím o pomoc nebo radu.
Omlouváme se, termín psaní angličtiny s Google Translator.
LP

delmos
2. března 2013

Není to tak dávno, co se deflektory SIM kombi začaly prodávat, jejich číslo článku: SFOFO3W1132, za cenu asi 1700 XNUMX rublů.
Už to někdo nainstaloval? A abych byl upřímný, už mě nebaví hledat vhodné deflektory do auta.

leonidy
2. března 2013
delmos:

Dnes jsem koupil deflektory SIM pro kombi v Yuzhny Port (Moskva) za 1500 rublů. Zpracování se mi líbilo více než u jiných modelů. Bohužel deflektory EGR pro kombíky nedělají, volal jsem dodavatele a prodejce EGR.

Nainstaloval jsem deflektory na svůj přívěs, objednal jsem si na TUZ.ru (nereklama) cena s dodáním 1900 příbuzných Quality 5.
Slíbené fotky deflektorů

zveřejněný obrázek

zveřejněný obrázekzveřejněný obrázek zveřejněný obrázekzveřejněný obrázek

Gena058,
Děkuji za fotku. Jsou to přesně ty deflektory, na které jsem se ptal asi před dvěma týdny, ale nenašel jsem žádné reálné fotky a v internetovém obchodě, kde je prodávají, bohužel bez vyzvednutí a uvidíte je až při dodání a vy budu muset zaplatit za doručení, bez ohledu na to, jestli je koupím nebo ne.
Mimochodem, fotografie ukazuje, že přední deflektory leží po celé ploše dveří, což možná vypadá harmoničtěji, než když je deflektor odříznut na úrovni zrcadla. Jediné, co si myslím, je, že deflektory „kodo“ vypadají více hranaté než deflektory „sim“, zdá se, že mají zaoblenější tvar nebo tak něco (alespoň je to vidět z fotografií zveřejněných dříve v tomto tématu ).

delmos
9. března 2013

leonidy,
Už jste si nainstalovali vlastní deflektory SIM? Bylo by zajímavé znát váš názor na ně po instalaci a také by bylo hezké vidět fotografie, pokud je to možné.

leonidy
9. března 2013
delmos:

Zveřejnil jsem to, ale bohužel zatím žádné fotky. SIM určitě není EGR, ale co se dá dělat, musíte si vybrat to nejlepší z nejhoršího. SIM není ideální, trochu kratší o 3 mm, než bychom chtěli. Zvláště viditelné na zadních deflektorech. Přední mají o něco menší prohnutí.
R.S. Pokud najdu lepší, vyměním je.

Zveřejnil jsem to, ale bohužel zatím žádné fotky. SIM určitě není EGR, ale co se dá dělat, musíte si vybrat to nejlepší z nejhoršího. SIM není ideální, trochu kratší o 3 mm, než bychom chtěli. Zvláště viditelné na zadních deflektorech. Přední mají o něco menší prohnutí.
R.S. Pokud najdu lepší, vyměním je.
Zde je foto nainstalovaných deflektorů SIM pro Ford Focus 3 kombi Jsou přilepené a nejdou odtrhnout. Seděli jsme na autě jen jeden den, musel jsem ho odstranit. Všechny nevýhody těchto deflektorů jsou na fotce a zprávě výše. Dílenské zpracování je solidní 4. (foto z telefonu, takže vady nejsou moc vidět)

zveřejněný obrázekzveřejněný obrázekzveřejněný obrázekzveřejněný obrázekzveřejněný obrázekzveřejněný obrázek zveřejněný obrázekzveřejněný obrázek

Poslední fotografie ukazuje, že ohyb deflektoru je o něco menší, než je nutné. I na pravé straně.
leonidy

Dnes jsem byl opět v “South Port” (Moskva) a pokračoval v hledání dalších modelů deflektorů na kombi a ejhle, náhodou jsem našel polské od FABERu Zpracování je o řád lepší než SIM. To jsem hledal. Perfektně sedí jak délkou, tak geometrií.

Zajímavé:
Kdy potřebujete vyměnit brzdové kotouče za cenu Ford Focus.

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button