ford focus 2

Kde najít kladný drát pro ford focus 2 v kufru

Ve vyhledávání jsem to nenašel.
Někde v kabině potřebujete získat 12 voltů, takové, které se objeví až po otočení klíčku, takže zapalovač není vhodný.
Chci připojit radarový detektor, aby se zapnul, když otočím klíčkem, a také se vypnul.
Pokud máte zkušenosti nebo znalosti, řekněte mi.

12v, zásuvka, zásuvka v kufru, 220V, 220V, napájení, zapalovač

dimaník
28 2006 июня
12 voltů v kabině / kufru
259,7
pohledy
185
účastníků
482
Příspěvků:
Irinarch
11. března 2012
Z-CV

citát:
Chci nainstalovat zapalovač cigaret s nabíječkou na dvě mobilní zařízení uvnitř a vyhodit konektory na napájecím panelu. Kdo může poradit co?

Uvažuji o instalaci takového adaptéru do prázdné zástrčky. Dodávají se také se 2 USB konektory.

zveřejněný obrázek

Z-CV
11. března 2012

Irinarch
Mám jeden se dvěma konektory. Problém je v tom, že pokud pro něj vyříznete otvor v zástrčce, budete muset odříznout jeho žebra a pak přestane zapadat na místo – proto by měly být nainstalovány dva konektory.

Z-CV
Jakýkoli rádiový trh nebo specializovaný obchod s rádiovými díly. Široká škála konektorů, včetně konektorů pro montáž do zásuvek.

Můžete to udělat sami, pokud budete opatrní. Starší základní desky používaly duální USB konektory a dodávaly se dokonce s rámečky.

Nebo takhle
Možnost 2

Irinarch
11. března 2012
Z-CV

citát:
pokud pro něj vyříznete díru do zástrčky, budete muset odříznout jeho žebra a pak přestane zapadat na místo – zaškrtnuto

Přemýšlel jsem o tom, že bych vůbec neinstaloval zástrčku, ale zastrčil adaptér přímo do zásuvky. Jak se vám líbí tato možnost?

zveřejněný obrázekzveřejněný obrázek

Z-CV
11. března 2012

Irinarch
ne, bez zástrčky to není comme il faut. Zde buď konektory vložíte sami, nebo přemýšlíte, jak zástrčku zajistit.

Roman_199
Ano, stačí si najít čas vystoupit a podívat se na možnosti panelu.

Irinarch
11. března 2012

Z-CV
Takový adaptér po ruce nemám, ale když dáš dva stejné, do obou krajních špuntů, jednu použiješ na napájení a do druhé jen konektor na flashky, tak by to mohlo dopadnout dobře (v můj názor) + LED diody. Protože jsem neměl nic lepšího na práci, zapojil jsem zástrčku zapalovače cigaret, nevypadalo to špatně?

zveřejněný obrázek

zveřejněný obrázekzveřejněný obrázek

Z-CV
11. března 2012

Irinarch
Mám také nápad přilepit samotnou zátku k rámu, přičemž jsem z něj nejprve vše odřízl. Myšlenka je, že to bude harmonické. *potřebujete někde sehnat vlákno Dremel na hodinu*

deviátor 2x

Lidé! Mám problém. Rozhodl jsem se udělat vývod v kufru (sedan). Odstranil jsem kryt vpravo, našel kladný oranžový vodič, vyrobil záporný a připojil ho k tělu (dva vodiče po 0.75). Rozhodl jsem se to nejprve vyzkoušet jako zapalovač cigaret, protože. Byla to zásuvka zapalovače, která byla součástí dodávky. Stiskl jsem to, zapalovač cigaret se zahřál, cvakl, jsem šťastný – hurá, všechno klaplo. O minutu později jsem se rozhodl provést kontrolní kontrolu a BURN o_O to nefunguje! Zkontroloval jsem multimetrem, na svorkách opravdu není 12 voltů. Šel jsem se podívat na pojistky (jak jsem pochopil, byly 25 ampérové), zkontroloval mezeru, ale všechny vypadaly v pořádku (pro jistotu jsem zkontroloval všechny 25 ampérové). Kde mají lidé kopat? Nějaké zázraky a nevěřím, že jsem předtím vyhořel, protože. Předcigaretový zapalovač fungoval dobře, ale proč by pak měl hořet? Obecně jsem přemýšlivý a doufám ve vaše rady/tipy.
Zapomněl jsem dodat, že pro jistotu jsem zkontroloval veškerou elektriku auta – vše v autě funguje. Zapalovač cigaret (který je vedle řidiče) také funguje..

Zajímavé:
Kde je umístěna nádržka ostřikovače pro Ford Focus 2.

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button