Škoda

Kde mohu koupit Škodu Karok

Kompaktní crossover Škoda Karoq je připraven inspirovat a otevřít nové obzory pro každého. Vůz přitahuje pozornost vysoko umístěnými LED světlomety a maskou chladiče a ladnými liniemi karoserie.

KODIAQ

KODIAQ

Informační a zábavní systém Bolero dostupný pro Škodu Karok je plnohodnotný multimediální systém s 8 reproduktory a 8palcovou barevnou dotykovou obrazovkou, který slouží ke konfiguraci systémů vozidla.

Crossover získal nejvyšší hodnocení bezpečnosti – Euro NCAP udělila Škodě Karoq nejvyšší hodnocení 5 hvězdiček, což potvrzuje vynikající úroveň ochrany všech cestujících. O bezpečnost řidiče a cestujících se stará komplex prostředků promyšlených do nejmenších detailů: až 9 airbagů, automatické tříbodové bezpečnostní pásy a hlavové opěrky.

KODIAQ

KODIAQ

Pro Karoq je k dispozici také systém bezklíčového vstupu KESSY, pomocí kterého můžete vůz pohodlně otevřít a zavřít (ovládat centrální zamykání). Pro bezklíčové startování a zastavování motoru je nainstalováno tlačítko Start Engine Stop.

Motto Simply Clever neboli „Simply geniální“ není jen reklamní slogan, ale součást filozofie značky Škoda. Tato slova se odrážejí v mnoha promyšlených řešeních, která usnadňují a zpříjemňují každodenní používání vozu. Radost z vlastnictví auta pramení z maličkostí a víme o nich hodně.

KODIAQ

BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉMY

KODIAQ

PARKOVACÍ ASISTENT

Škoda Karoq je vybavena parkovacím autopilotem s 12 ultrazvukovými senzory. Parkovací asistent najde vhodné místo rovnoběžně nebo kolmo k vozovce a poté sám zaparkuje.

BOČNÍ ASISTENT

Jakmile vůz dosáhne rychlosti 15 km/h, začnou radarová zařízení monitorovat oblasti, které jsou z místa řidiče špatně nebo vůbec neviditelné – takzvané slepé úhly.

KODIAQ

KODIAQ

LANE ASSIST

Pomocí multifunkční kamery pod čelním sklem bude vůz udržován ve zvoleném jízdním pruhu mezi čárami značení. Systém funguje i ve tmě za předpokladu, že jsou značky dobře viditelné.

ADAPTIVNÍ TEMPOMAT ACC

Systém umožňuje ujet desítky kilometrů po dálnici bez doteku na brzdový a plynový pedál – Karok sám zrychluje v daném limitu, udržuje vzdálenost určenou řidičem a v případě potřeby brzdí.

KODIAQ

KODIAQ

AUTOMATICKÝ LIGHT ASSIST

Asistent je určen pro pohodlný pohyb mimo město v noci. Kamera instalovaná v horní části čelního skla zajišťuje, že se dálková světla zapnou ve správný čas a vypnou, když se přiblíží protijedoucí nebo projíždějící vozidla.

V showroomech oficiálního prodejce Škoda Major je crossover Škoda Karoq prezentován ve výbavových stupních Active, Ambition a Style. Vozy se liší výbavou, vzhledem i provedením interiéru.

Aktivní

Základní paket Active dostal halogenovou optiku s LED svícením a denním svícením, vyhřívaná boční zrcátka, vyhřívaná přední sedadla, klimatizaci, rádio Swing s 8 reproduktory a USB konektor. O bezpečnost řidiče a cestujících se stará celá řada aktivních i pasivních systémů, od airbagů až po chytrého asistenta pro jízdu do kopce.

Ctižádost

Verzi Ambition poznáte podle dynamických černých střešních ližin. Crossover je vybaven automaticky stmívatelným vnitřním zpětným zrcátkem, 2zónovou klimatizací Climatronic, bezklíčovým startováním motoru, zadními parkovacími senzory a multimediálním systémem s Bluetooth. Kromě toho jsou zde přední hlavové airbagy, dešťové a světelné senzory.

Styl

Špičkový paket Style doplňují stříbrné střešní ližiny, chromované lišty na bočních oknech a elektricky nastavitelná, vyhřívaná a sklopná boční zrcátka. Uvnitř zaujmou automobilové nadšence sedadla s bederní opěrkou a čalounění kůží, látkou a umělou kůží. Útulnost a komfort cestování dodá podsvícení 10 barvami, rádio Bolero s podporou Bluetooth a Smartlink. A konečně, crossover má speciální indikátor, který signalizuje, že spolujezdec není připoután, a také přední a zadní parkovací senzory.

Výhody nákupu Škody Karoq u Majoru v Moskvě

Velké autosalony představují nové SUV Škoda Karoq ve všech úrovních výbavy. Nákup vozu Škoda u našich prodejců přináší mnoho výhod:

  • Odborná pomoc při výběru vozu;
  • Čistá cena bez zprostředkovatelů;
  • Výhodné úvěrové programy s minimální úrokovou sazbou;
  • Program Trade-In s výměnou ojetého vozu za nový;
  • Pomoc při výběru optimální sazby autopojištění;
  • Dlouhá záruka;
  • Servisní údržba a opravy ve specializovaných střediscích v souladu s předpisy výrobce;
  • Všechny druhy podpory – technická, provozní, finanční, právní, poradenská;

Zajímavé:
Jak zvednout zadní část vozu Škoda Octavia A5.

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button