ŠkodaŠkoda Rapid

Co je Škoda maxi dot

MAXI-DOT – co to je? (Škoda Rapid, Karoq, multifunkční ukazatel)

MAXI-DOT – znamená přítomnost informativního displeje, který zobrazuje aktuální stav vozu (spotřeba, rezerva chodu, teplota oleje atd.), umožňuje přístup k nastavení vozu včetně ovládání rádia, aktivace funkce telefonu.

Jednoduše řečeno, tato možnost přidává obrazovku na přístrojovou desku a také ji ovládá pomocí tlačítek na volantu. Na silnici lze spoustu věcí upravit, aniž byste se odváděli od ovládání, je to pohodlnější.

Porozumění

  1. Po rozboru internetu jsem došel k závěru, že MAXI-DOT je elektronické zařízení, které na displeji zobrazuje některé informace o stavu vozu a zároveň umožňuje měnit některé parametry vozu pro sebe. Může být další možností před nákupem.
  2. To znamená, že MAXI-DOT je pohodlnější typ změny nastavení stroje, v podstatě palubního počítače. Ano, je to pohodlné, ale je to elektronika a čím víc, tím menší stabilita (můj osobní názor).
  3. Oficiální popis –
  4. MAXI-DOT je palubní počítač, jehož obrazovka je umístěna na palubní desce. Ovládací klávesy jsou umístěny na pravé straně volantu – kolečka, které je zároveň tlačítkem. Pomocí tohoto palubního počítače si můžete zobrazit hlavní parametry průměrné spotřeby, výkonové rezervy, místa v nádrži, doby jízdy, ujetých kilometrů, průměrné rychlosti, dokonce si můžete nastavit rychlostní limit, nad kterým uslyšíte speciální signál. MAXI-DOT zobrazuje i teplotu oleje, obsahuje funkci pro aktivaci používání telefonu, ovládání rádia a zobrazování doplňkových informací během navigace.
  5. Obrazovka MAXI-DOT může být barevná nebo monochromatická. Upřímně řečeno, ta barevná je mnohem hezčí, radím si ji vybrat.
Zajímavé:
Jak zkontrolovat kapalinu posilovače řízení ve Škodě Fabia.

MAXI-DOT zobrazuje průtok:

Zobrazuje také poslední cíle, kam jste jeli:

Tato informativní obrazovka je MAXI-DOT.

Doufám, že tyto informace byly užitečné. Hodně štěstí, dodržujte dopravní předpisy!

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button