ŠkodaŠkoda Rapid

Kde je signál pro Škodu Rapid?

TOP 5 proč nefunguje zvukový signál na Škodě Rapid SONATA. Jednoduše je vyměníte a uvidíte, zda auto nastartuje. A stačí dát relé palivového čerpadla na klakson. Naopak. A uvidíme, jestli to problém vyřeší.

Jak odstranit relé klaksonu na g37 na Škoda Rapid 2021?

Relé je umístěno v pojistkové skříňce vedle baterie pod kapotou na straně spolujezdce. Nyní je vše v pořádku, jsem vyléčený. Jen je potřeba zajistit (je tam přes 5 let) zatažením kleštěmi.

Kde se nachází klakson na Silveradu na Škodě Rapid 2016?

Umístění relé a pojistky klaksonu Škoda Rapid – ale v každém případě je to přesně ta 15ampérová pojistka. Hned vedle něj. To bude pro klakson. Umístění relé houkačky a pojistky pro Škoda Rapid

Co znamená T350?

Užitková dodávka Ford Transit, model T350 (celková hmotnost vozidla 3,5 tuny), dlouhý rozvor, vysoká střecha, klasifikace Euro 5 (Evropské emisní normy určují přípustné limity výfukových emisí vozidla).

Kolik ampér je v klaksonu vozu Škoda Rapid?

Typické klaksony automobilů mají hladinu zvuku přibližně 107-109 decibelů a obvykle odebírají 5-6 ampérů proudu.

Zajímavé:
Jak deaktivovat funkci zamykání dveří Škoda Octavia.

Kdo vyrábí motory Škoda Rapid?

Fordův závod na výrobu motorů v Dagenhamu, světová jednička na užitková vozidla, nyní vyváží většinu svých vznětových motorů do Fordu Otosan, kde se motory montují do vozů Škoda Rapid, z nichž asi 30 procent se pak vyváží z Turecka do Spojeného království.

Proč můj klakson nezazní, když zamknu auto?

Ve výchozím nastavení vaše auto pípne, když zamknete dveře pomocí klíče s dálkovým ovládáním. Pokud si to však přejete, můžete to změnit. Každé vozidlo s funkcí Locked Horn může naprogramovat majitel nebo prodejce. U některých novějších vozidel to může být nastavení na palubní desce.

Musí být relé klaksonu Škoda Rapid 2015 uzemněno?

Relé houkačky musí být uzemněno, bez uzemnění nebude bzučák zapalování fungovat.

Jak zjistím, jakou velikost relé potřebuji na své Škodě Rapid 2022?

Jednoduchý způsob, jak určit limit relé, je vynásobit jmenovité volty jmenovitými ampéry. To vám dá celkový výkon, který může relé spínat. Každé relé bude mít dvě jmenovité hodnoty: AC a DC. Musíte určit střídavý a stejnosměrný výkon a nikdy tyto hodnoty nepřekračovat.

Co dělá relé klaksonu na Škodě Rapid 2018?

Relé houkačky zvyšuje slabý proud z tlačítka houkačky na vyšší proud požadovaný pro houkačky. Zkontrolujte relé houkačky na 12 voltů, když je klíček zapnutý. Hodinová pružina umožňuje otáčení kola v kruhu při zachování elektrického spojení s elektroinstalací vozidla.

Komentáře k tématu Schéma zapojení zvukového signálu Škoda Rapid

Heinrich napsal:
Nainstaloval jsem Philips do mlhy, možná jsou vaše lampy dobré, ale rozhodně nemají takovou věc 2 kategorie h7 h8 h10 h11 h16 hb3 hb4 lampa philips x-treme ultinon led h11 h8 h16 12v 6000k 2 sht 12834unix4

Mina napsal:
Video test. Prosím, řekněte mi, mám Nivasik, 70 km. Není slyšet hučení, ale je slyšet HLUK. Je to hluk v zadní části vozu, ale tento hluk je slyšet pouze v kabině, když otevřu dveře, při jízdě neslyším nic. Co by to mohlo být?

Mozzhakov Raman napsal
Nutno napsat, pro jakou Škodovku byl film natočen! Nevhodné pro Octavii A7!

Friedrich napsal:
Mám dvě otázky. Jak tato seřizovací objímka a matice ovlivňují vůli, ohýbání hřídele hřebenu? Nyní mám vrzání, když hýbu volantem (dopředu a dozadu), co to může být? Vlezl jsem do díry a poslouchal zvuk (skřípání) vycházející z kolejnice

Pichugina Rasilya napsal:
Má to hydraulické kompenzátory?

Linton napsal:
Prosím řekni mi! Dostávám píšťalku v rychlostech 50-75, když pustím plyn jde to pryč, ale když jedu 15-30 minut, tak to pískání zmizí!

Natalia napsal:
Řekni mi, co když si něco řekneme na skládce Dobře, tam bude smůla něco vážného, ​​ale takové maličkosti se dají dělat odtamtud a používáš bazarové nebo čínské náhradní díly ještě docela funkční?

Tatíková Michel napsala
Mám okamžitě vyměnit pouzdra?
Gulenkin Zaman napsal
Ahoj. Užitečné video.
napsal Kurachitsky Blanco
Je to jednoduché, myslel jsem, že to sundám a všechno se rozpadne a kabely se zamotají.
Wilhelm napsal:
Dobrý den, máte WhatsApp, nutně ho potřebuji, děkuji

Daoud napsal:
nahlas) nechat se léčit, je to 2000 km, po krátkém upalování na kruhovém objezdu, dle čidla 107* a to bylo maximum za celý nájezd (Petrohrad, tady je pohoda, takže) palivo je 98bp teď to bude nula, takže to bude, myslím, že bych měl vyměnit olej, ne.

napsal Lagos
Je to trochu komplikované, nemusíte vůbec sundávat náboj ze vzpěry, nemusíte utrácet peníze navíc za seřízení kola, odšroubujete kolo, matici náboje, sundáte náboj z koule, vyšroubujete podpora hřídele a vše funguje skvěle. Hřídel jde rozebrat bez lisů a tisů, jen ji jednou rukou přidržíte kladívkem a druhou uhodíte Video není pro služby, ale pro ty, kteří se na to chystají! Mimochodem, těsnění tam také nejsou potřeba a nejsou vinni za poruchu; ložisko bylo instalováno otevřené z továrny, proto bylo možné instalovat uzavřená ložiska bez těsnění;

Colina napsal:
A to nejdůležitější nebylo ukázáno, konkrétně jsem to sledoval až do konce. Jak byla demontována a utažena řemenice klikového hřídele, na jaký moment, nastavení napínacích kladek, jejich utažení. Toto video je pouze informativní, nic víc. Bez dalších informací podle vašeho videa není možné řemeny vyměnit.

Abbas napsal:
108 lajků od zápasníků sambo? Jsme na zpáteční návštěvě)?

Benito napsal:
. pro přísavky On rovně, bez namáhání, snadno to odšrouboval 10 let točím kola. Stává se, že ho dva lidé po úderu nemohou odšroubovat. Jeden vytáhne klíč nahoru a druhý praští do hlavy perlíkem. A pokud je šroub zlomený, znamená to, že vrták nebyl vyvrtán; V takových případech pomáhá pouze nárazová objímka, velký klíč ve tvaru L a perlík.

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button