Škoda

Která Škoda uvádí na trh nové verze Jetta?

Do Ruska byl přivezen skvělý crossover za 2 miliony rublů: toto je čínská Škoda Karoq – Jetta VS5

Vozy Jetta se vyrábějí v Číně ve společném závodě koncernů Volkswagen a FAW v Čcheng-tu. V roce 2019 se VW oddělil od řady Jetta do samostatné značky zaměřené na mladé publikum. Společnost vyrábí vozy ve střední cenové kategorii pro domácí čínský trh, kde jsou velmi oblíbené. Nyní se v ruských autosalonech objevil crossover Jetta VS5 montovaný v Číně. Auto je prakticky dvojčetem Škody Karoq, přitom je o více než třetinu levnější než jeho evropsky montovaný kolega. Zcela nový model vypadá skvěle a je vážně vybavený.

Vlastnosti a vybavení Jetta VS5

Zjednodušení čínské verze crossoveru se projevilo pouze v materiálech interiéru. Rozvor a pohonné ústrojí zůstávají beze změny. Jetta VS5 je vybavena 150litrovým přeplňovaným benzínovým motorem o výkonu 1.4 koní. Ruským kupujícím jsou nabízeny vozy s klasickou 6stupňovou hydraulickou automatickou převodovkou Aisin, ale zatím si nebudou moci vybrat manuální nebo robotickou převodovku. Nechybí ani verze s pohonem všech kol, Jetta VS5 se dodává pouze s pohonem předních kol.

V Rusku je Jetta VS5 nyní k dispozici v balíčku Enjoyment, který zahrnuje velkorysou sadu vybavení:

  • kola na 18palcových ráfcích;
  • střešní okno;
  • multimediální systém s 8palcovou obrazovkou;
  • Tempomat;
  • centrální zamykání s dálkovým ovládáním;
  • parkovací senzory;
  • přední airbagy a řídicí systémy ABS, ESP;
  • elektrická okna na všech dveřích;
  • vyhřívání a elektrické nastavení zrcátek.
Zajímavé:
Co je obnasi ridic motoroveho vozu 0 ve skoda auto.

Další zajímavostí pro kupující je, že na novou Jetta VS5 se vztahuje tovární záruka 3 roky nebo 100 tisíc km. Záruční závazky přebírá koncern čínského výrobce automobilů FAW.

Cena Jetta VS5 Požitek a agresivní

Cena za základní montáž Požitek pro ruský trh je oznámen na 1,99 milionu rublů . Za tuto cenu jsou již všechna auta na stránkách dealerství v záloze. Řada prodejců ukazuje Jetta VS5 na skladě v Aggressive konfiguraci za 2,355 milionu rublů. Varianta Jetta VS5 Glory přichází za 2,100 2023 milionů rublů. Předobjednávky jsou otevřené pro všechny modely Jetta XNUMX v nové karoserii a jsou k dispozici standardní podmínky nákupu: leasing, úvěr a výměna.

Videorecenze Jetta VS5

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button