Škoda

Co je lepší: Baht nebo Škoda World of Tanks

Nové tanky ve WoT, se kterými je zábava hrát – Škoda T 56, Vz 55, AMBT

Arťom Rashchupkin

Pro autory roku 2021 World of Tanks v lednu 33 přidal do akce 2022 nových vozidel a další dva tanky. Seznam nových prostředků k ničení nepřátel si můžete prohlédnout na odkazu.

V tolika technologiích se může splést nejen začátečník. Většina nových strojů je však průjezdná, některé jsou zcela nehratelné. Ale byly tam pohodlné tanky? Zde jsou tři auta, která se objevila za posledních 12 měsíců a která ve vás nenutí bombardovat.

Škoda T 56

  • Když se objevilo ve hře: Srpna 2021
  • Typ zařízení: těžký tank
  • Národ: Československo
  • Úroveň: 8-tý
  • Jak jste mohli získat: prémiový obchod / během akce

Buďme upřímní, Československo není z hlediska tanků nejvyspělejší zemí. A mezi hráči není nejoblíbenější. V poslední době ale vývojáři nejlépe pracují s vozy z tohoto konkrétního národa. Jedním z takových úspěšných řešení byla československá prémiová těžká 8. stupeň Škoda T 56.

Neříkám, že tato těžká váha je super-imba a bude vyhovovat každému. A nemůžete tomu říkat „devítka“ na osmé úrovni, jak by si někteří blogeři mohli myslet. To je prostě skvělá prémie se zjevnými klady a zápory. Pokud máte rádi poklidnou hru na těžkých tancích, hrajete plné zlato a rádi udělujete spoustu poškození během několika sekund, pak se vám to bude líbit.

Má výborné poškození – 460. A buben na dva náboje, který se celkem rychle nabíjí. Celkem za 3,5 sekundy způsobíte téměř 1000 poškození. Může se také pochlubit dobrou stabilizací a normální pohyblivostí – rychlejší tank než stejný „Defender“. Průměrná přesnost a špatná průbojnost pancíře může mírně kazit celkový dojem z hraní na něm.

Čeština vám přinese potěšení, pokud o této hře něco pochopíte a budete hrát střízlivě (dělám si legraci, ale není snadné se trefit). Pokud jste připraveni střílet převážně zlato a nešetřete stříbrem. A pokud máte veškerou potřebnou sadu mechanismů a spotřebního materiálu pro dluhopisy.

Vz. 55

  • Když se objevilo ve hře: Srpna 2021
  • Typ zařízení: těžký tank
  • Národ: Československo
  • Úroveň: 10-tý
  • Jak jste mohli získat: kdykoliv, čerpatelné

Současně s prémiovým tankem tieru 55 se v československé pobočce objevila „desítka“. A hratelnost na Vz. 56 je zhruba podobný jako u Škody T XNUMX. Pokud máte jeden z těchto tanků v hangáru, nezaznamenáte v jejich herním stylu znatelný rozdíl. „Deset“, stejně jako „osmička“, má zjevné klady a zápory. Toto zjevně není náčelník bez výrazných nedostatků.

Za prvé, Vz. 55 kartonové boky, příliš velký spodní pancéřový plát a ne nejsilnější věžička, která však čas od času odolává střelám. Za druhé, jeho zbraň nezáří přesností.

Ale tento Čech, stejně jako Škoda T 56 na úrovni osm, má silné poškození díky bubnu na 2 projektily, z nichž každý způsobí 490 poškození. Přidejte sem vynikající stabilizaci a dobrou pohyblivost – a získáte téměř ideální těžký pro způsobování velkého množství poškození.

Tento tank funguje dobře zejména ve schopných rukou. Hráč s roztřesenýma rukama a statistikami 46-48% s největší pravděpodobností nebude schopen plně využít svůj potenciál, protože Vz. 55 chyby neodpouští. Každý výstřel na tomto tanku musí být sebevědomý a předem připravený.

AMBT

  • Když se objevilo ve hře: Leden 2022 let
  • Typ zařízení: střední tank
  • Národ: United States
  • Úroveň: 8-tý
  • Jak jste mohli získat: na aukci

Vývojáři jako by zapomněli, že tank by měl být pohodlný a zábavný, ale zároveň v rovnováze. Za posledních 12 měsíců bylo jen málo skutečně pohodlných aut.

Vzpomeňme na TNH T Vz. 51. To je nadupaná „devítka“, opět čs., připravuje nás na Vz. 55. Zase buben na stejné 2 mušle, ale v tomto topu je už hodně Čechů. Jak moc můžete mluvit o stejné věci?

Dobře, existuje další britská těžká váha úrovně 15, Charlemagne? Tank stojí 1,5 tisíc dluhopisů a to je na osmou úroveň nepřiměřená cena. Navíc jeho DPM (2 tisíce poškození za minutu) nevzbuzuje důvěru a BB létají takovou rychlostí, jako byste hráli na umění. Kolyvane, ach, to je Kalibáne? Toto je KV-1,2 na úrovni osm, ale jen mnohonásobně horší. Ano, může dát 3 tisíce poškození za XNUMX sekundy, ale předtím je třeba hodně vytrpět. Jeho informace a přesnost vás budou na dlouhou dobu plivat.

Na pozadí toho všeho lze AMBT nazvat dobrým tankem, ale s protažením. Americký ST se objevil v lednu 2022 a vyvolal rozporuplné pocity. Hraje se víceméně příjemně, ale s jednou podmínkou.

Má 3 bubnové projektily, z nichž každý způsobí poškození 360. Pancéřová věž, dobrá pohyblivost s určitou námahou, nevynikající průbojnost se základní střelou 215 milimetrů, ale divoké zlato s průbojností 278 milimetrů. Tolik prorazí i některé desítky. A jakou rychlostí létají – skutečný laser.

Poškození je jistě příjemné, ale se zbraní je problém: její rychlost a přesnost míření jsou frustrující. Nakládáme proto zlaté mušle, instalujeme ukořistěné moduly pro stabilizaci a zaměřování a užíváme si příjemné hraní. Bez celé této sady je tank typickým průměrným tankem.

Pokud si myslíte, že existovaly silnější tanky, než jsou uvedené, podělte se o svůj názor! A byli jste spokojeni s novými produkty, které vyšly?

Zajímavé:
Kolik stojí disk na Škoda fabia.

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button